Just like you,

Ännu en helg har bara sprunigt förbi.. Fort gick det iaf.  Kom hem för ett tag sen, har spenderat hela lördags kvällen och söndagen hos fiie. Igår kväll så ringde hon och ba "öhm.. du veet domdomochdom kommer typ hit.. öhm vi blir typ 14 pers KOM? ".. mja vem bangar på det, not me iaf så dit åkte jag. Blev en oootrooligt lugn och skön kväll. Sen gick vi och la oss vid 4 kankse,.. somnade vaknade 10 eller nått, gjorde oss iordning och åkte till sigtuna marknad där vi träffa matias hans dejt (dont know the name) Mätä, Dan och Nicke. Sen så typ gick vi där ett tag drog hem och kolla film hos fiie. Sen åkte jag hem åt middag fika hos mormor sen åkte jag till fiie och vi drog till replokaen där mätä och nicke va. Vi spelade "just like you" mocket roligt 8-) jag tror nog ingen gilla mina skillz på trummoe 8-) Aja sen körde iaf Mätä hem mig så nu är jag hemmaaa :D och ska sova. FN rollspel imorgon i Rosersberg satt blir väll förbannat trevligt -.-'


jag saknar...

Jag orkar inte.. Jag bryr mig inte.. Aja va iaf på Bio igår Me Bello och daviiidoo, det va sjukt tråkig film om jag får säga det själv. Aja vet inte riktigt vad som händer idag asså, Dennis kankse kommer men vem vet vad som händer.

Blööö

Har engelska, sitter och skriver resenstion om chicken run. SKIT DÅLIG FILM.  Kan det blir bättre? allt på engelska också. Seeepäää. :)

lingonmajs,

Mihihihi,.. Nu har jag fixat gymkortet på SATS, satt ska träffa någon människa på tisdag som ska hjälpa mig "komma igång" mohahah.. låter det inte mysigt? :) Sen iaf åkte jag till mormor och var där och fikade lite och umgicks me henne ett tag. Sen kom pappa och mötte mig så gick vi hem.. Jaaa han kom och mötte mig, jag vill inte gå ensam när det är mörkt :o.. töntigt i know men finns en anledning.

Pussgurkäää

C-vitaaminer,

Asså skit, jag orkar fan inte. Kom hem igår vid 4 somnade gick upp typ 5 åt och gick och la mig igen, och sov drygt hela kvällen/natten. Och nu är jag lika trött igen, samma sak hände dagen innan typ. Aja ikväll ska jag och pappa åka och fixa gymkortet :). NAAAJS. Aja får se vad som händer annars, måste plugga och sova :o.

=/

 

1. smärta
2. Le och va glad,
3. Murten :o (haha va tsm me han typ en månad för nått år sen :o shysst liten bäver dendär asså)
4. Mjaaaaow,

Ja, jag är rädd!

Jag är trött, rädd och helt borta. Finns inte ord till hur jag känner, jag är förbannad också. Fråga mig inte hur jag mår om du ändå ska börja snacka om dig själv. Sitter och snackar lite med en kompis, och blir bara mer och mer frustrerad, klarar inte pressen. Aja ska kolla tv och skriva lite,.

Possen

För det är alla känslor,

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, I love it! Jag är lycklig, verkligen glad idag, har varit lite upp och ner senaste tiden men idag äre på topp. Varför? vet inte har en tons grejer jag måste göra men det sket vi i, måste ta tid att lära känna mig själv igen. Jag tror jag har fått en ny säng :o den är värsta skön, asså det blir märken i den efter man sitter i den, gudomligt skönt sover man också :D Nu ska jag sussa :)

Youve built a love but that love falls apart

Mihihi, jag är vaken nu iaf och är helt slut i huvet,.. Det dunkar på ett väldigt obehagligt sätt x) Men med två voltaren så blir helt okej igen. Idag ska jag få me mamma att åka och leta vinter jacka, fan behöver det om jag inte ska frysa rumpan av mig :). Nu skicka Pontus sms :P mohhaha den mesen, nu ska jag nog käka nått.


Idol

ouhgaad, jag har då aldrig kollat på idol och gillat det eller så, inte brytt mig så mkt, men nu så ba kollade jag på utrösningen och ffaaan va sur jag blev :o . Tycker grymt synd om hon anna, fan fel på svenska folket som röstar ut henne.
 
Myst runt i storebrors tröja hela kvällen, lovet it!
Och jag har tänkt på en sak, jag och min brorsa
kankse inte är så tajta, men utan han skulle jag inte vilja leva.
Han kan verkligen få mig att le, få mig att må bra, han är den
ända killen jag verkligen litar på till 110%.
Tack för att du finns Sebastian.

mys :)

hihi, tog ett bad för att koppla av lite :) Tända lite ljus och ba koppla aav totaalt.

 

Tog lite bilder

ohnooes,

FREEDAAAG!! Äntligen hemmaa och fredag, fatta mys. Inte några direkta planer för helgen, lite går att ändra på och så men fan va chill. Ska plugga som fan har jag bestämt mig för iaf. Men nu ska jag iaf snart laga mat, sen lägga mig vid tvn och tare lungt hela kvällen. Kanske någon som vill komma och joina? :)


wtf,

Nu har jag kommit hem, blev stinsen me pappsen. Vi handlade lite till brorsan mössa och vantar han ska ut på praktik nästa vecka så han behövde lite stuff. Pappa bjöd på cappucino på Kahl tror jag det heter, myysigt. Min hals mår bara sämre och sämre, vad ska jag göraA?!.. Aja imorgon är det fredag och då blire chill kväll hemma. klockan är typ 20:50 och jag ska nog lägga mig och sova.


Uhwäääeh,

Finns det nått bättre ord eller?, tog nyss ett bad och det va ju skönt, men kan inte slappna av. Blir inte av med dom förbannade tårarna som rinner hela tiden. Jag vet att det inte är mitt fel, men hade det inte varit pga mig så hade det aldrig hänt eller hur?.. nej dåså :( Pappa och jag ska kankse åka till kista eller någon annanstans får se vart det blir asså. Så jävla trött men mamma ska städa satt då ska vi ut ur huset.  FAAAAAN, jävla hals, det känns som om mitt huvud väger typ 3000 kg,..
Nää nu blire nog en kopp te.

'jag klarar inte mer'

Dagen började väldig dåligt försov mig typ satt missade spanskan, trött som fan. Sen gick väll dagen helt okej, blev ingen lunch för min del, ett glas vatten gick ner och bara det tog 10 minuter. Jävla halshelvete, klarar inte smärtan mer. Aja mina halsmandlar är som 2 köttbullar om inte större, kan varken hosta, äta eller dricka. Typ 4 gången jag har ont i dom på 2 månader nu satt, imorgon ska jag iaf till doktorn för att få reda på alla grejer jag är allergisk mot. Tydilgen as mycket, som frukt, soya, nötter m.m. Vi ska då även ta upp mina halsmandlar eftersom det inte är så skönt att ha ont 24/7. Fast mamma tror inte att operationen är så trevlig och skön, eftersom efterplågan lär vara stor men jag orkar inte bry mig, bara jag slipper ha ont så här ofta kan jag nog tåla den smärtan ett tag.

Jag ger upp


trött som en bäver,

Orkar inte hålla ögonen öppna längre, allt blir ba suddigt. Jag och mamma skulle kolla Ps I love you, men jag tyckte inte att den va så bra, asså helt okej, men mer än böla film och jag vill inte gråta. SKa nog ta och duscha och sen gå och lägga mig.


Ta mig tillbaka

usch,

sitter i skolan och jobbar med FN;s arbetet, rätt tråkigt :/ Helt slut i huvudet och fett sårad. Aja kan man säga mer än sånt är livet?.. Försöker få tag på mormor och mamma också, need to talk. Ska se vad som händer idag, plugga iaf matte prov imorgon, förra provet gick ju förvånansvärt bra, VG lixom, och jag som alltid har legat på gränsen mellan IG-G :) Det lönar sig att lyssna på läraren (a).. Fan bella drog härifrån satt jag sitter här ensam och typ kollar runt, har översatt en hel sida från engelska till svenska. Hörs senare.

den kanske sög, men fick iaf fram ett budskap.

Kylan mot min hud bränner,

Känslan försvinner sakta från mina fötter och mina fingrar domnar sakta bort,

Jag känner knuten i magen som drar ihop sig ännu mer,

Allt försvinner sakta och jag vet att det här är slutet,

Jag orkar inte mer, förlåt och hejdå.
                                                              //Sara Grip 18/11-08

 

Who are we mistaken?

NejNejNej, alltså skiit. Mina halsmandlar sviker mig igen, jag måste ta bort dom nuu! Nu går smärtan upp från halsen bak till nacken och in i huvet, pallar inte trycket. Det gör så ont att jag inte orkar stå upp längre, orkar knappt sitta här. Men skola imorgon då, får väll se hur det går. Just nu sitter jag och kollat DH typ. Var ju inne hos min kusin och tog en fika och åt mat och så, fan va söt han är :)
Mamma: Hur många år fyller du då?
Jesper: En hel hand :D
haha, nej men satt där inne och farfar frågade hur jag mådde och jag sa att jag hade lite ont i halsen, och så vare någon som sa att jag skulle ta en apelsin för att det är C-vitaminer, men grejen är ju det att jag inte kan äta frukt.. Allergisk tyvärr :/ Förbannat jobbigt, och jag mår illa av brustabletter satt det sög ju.


Hihi, cajsa fixade bilden :) TAACK, och mitt öga är lite fult eftersom det är rött med färg annars. menmen

'AJDOOH'

Alltså haallååå :D nej men hemma igen eller kom hem för en timme sen men har suttit och pluggat och massa skit. Ska snart över till min kusin som fyller 5 tror jag,  GRATTTIS! Lillen blir stor lixom, men får se vad som händer efter, har huvudvärk som fan.
Och en till grej, asså om du ska snacka skit om mig, omoget att du gör det till mina kompisar? som skvallrar, ochharu problem med mig säg det till mig ist, gör mig mycket gladare. (ser ni ironin i det hela?)
Aja, ska nog ta och lägga in en dagens kläder lite senare :)

Hihi, grattiis jeppe <33

'jag vet mer än vad jag borde'

It sucks, i know, men vad ska man göra?.. jag är så förbannat trött och har ändå sovit hela dagen, mina ögon orkar knappt vara vakna. Har precis tagigt två voltaren och sån där nässpray jag fick hos doktorn för migrän, jag kommer sova som en stock. Ska se om niklas har tränat klart och har lust att snacka ett tag. Finns inte så mycket att skriva alltså :ö.


migrän... igen.

Blöö..så jävla trött på skiten, huvudvärk mins 2-3 ggr i veckan och inte vanlig utan värsta bomben i huvet som exploderar och man mår illa, spyr och tål inte ljus. Just nu känns det lite bättre, spydde nyss efter att ha käkat lunch satt antigen blire bättre eller så får jag samma huvudvärk som jag haft hela dagen. Sovit typ hela dagen, nu ska jag lägga mig igen, blir kankse lite tv om jag orkar.

ALLA TJEJER ...


ALLA TJEJER GÖR DET HÄR TESTET !!

för du vill väl aldrig stå utan kärleken .. ?


OM JUST DIG
NAMN: Sara
FÖDD: 27:e september 1992
BOR: Märsta
SMEKNAMN: Gripen typ  
FAMILJ: mamma, pappa, bror.
SKOLA: Arlande gymnasiet

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON:  Yes 
ÅNGRAT NÅGOT: japp
LJUGIT: Nej
SVIKIT NÅGON: Tror jag inte,
KÄNT DIG SÄMST: inte direkt,
GRÅTIT: ja
SKRATTAT: klart jag har.
VARIT SJUK: ja.
VARIT UTOMLANDS: haha nej tyvärr.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Yupp,

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: händer.
SKRATTAR DU OFTA:  Alltid 
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: plågande huvudvärk och trött
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: lite upp&ner
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: nej
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: haha, vem har inte?
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: mjnae vet inte.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: njae
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: hmm, ja
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: nja, beror på hur man ser det.
OM JA, VEM: haha,
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: haha, bror på vilken synvinkel man ser det ifrån..
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: klart,
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: ja,
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: haha, öhm jadu
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : bådaa
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: längre än mig iaf.
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: brunett
FÅR DU MÅNGA KILLAR: haha, ofta jag ska svara på den ?

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: brunett är hett
ÖGON FÄRG: grönblå typ grå :P
LÅNGT ELLER KORT HÅR : långt
SNYGG ELLER FUL: ful
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: händer väll ibland
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: jo
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: haha, ja :) sen är det en annan sak om de menar det..
HAR DU LÅNGA NAGLAR: nej
SMINKAR DU DIG: japp
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN ? nono ;)

'barnvakt'

hihi, nu är jag hemma och mina kusiner är här 6&4 år. Jag och pappa va i uppsala och köpte hårfärg och lite smink på kicks :) Satt snart ska jag färga håret, får se vad som händer ikväll, är trött som fan.


gammal bild, och mobilkameran är lite som den är.


hallojj

Vaknade 8a typ eller tidigare men 8a satt jag på tvn och kollade, har legat i sängen sedan dess och nyss duschade jag. Nu kom mamma och pappa hem så ska se om mamma har lust att åka ut ett tag, måste måla klart glasen som jag började med igår. GHade glömt bort att det var så här kul. Ikväll blire nog filmkväll hos bella i väsby, vet inte om spisen ska me eftersom dom ska repa annars blire väll krille jag tjorven och bella. Får la se hure blir :)


"två saker man inte kan lita på, svenska tjejer och vädret"

Haha, nu sitter jag här igen och har tråkigt, nej men jag har faktsikt städat min garderob rensat ut lite kläder så imorgn kankse jag får me mig mamma satt jag kan köpa lite nytt. Haha önska går ju, men iaf efter det gick jag en promenad me hany, trevlans trevlans. Sen har jag suttit här och tjilliidillat, nu ska jag nog alldels strac vila ögonen.


Haha, ser helt drogad ut menmen

Piiics,



Tyck vad ni vill, asså min kropp och mitt val om jag vill lägga ut bilder på den.

no more sorrow

VAAAKEEN!, haha nej men jag slumra till lite (a) Så nu har jag tagigt lite kort me alaa kameraa x) så måste hitta usb sladden. Blir nog film kväll, vill du komma äre bara att höra av dig. MöÖös, grejen är det att jag saknar en speciell liten person som jag helst inte nämner namnet på :o så vi kallar honom för sparris. Men finns inte så mkt att skriva om egentligen, aja lägger in bilder när jag hittar sladden :)

"baksmälla"

Haha, oj shit.. Vilken rolig kväll igår,  fett kul att alla kom och jag hade iaf skit kul (a). HAHA nej men vi skulle ju sova i lokalen, vid 2 halv 3 bestämde vi oss för att sova, vid halv 4 vakna jag och höll på att dö av kyla och lixom kan inte sätta på mig mer kläder hitta inte min ryggsäck. Efter drygt två timmar hade jag grymt ont av kylan satt jag ringade pappa och snäll som han är hämtade han mig :)
Sov till drygt halv 11 idag, och sen åkte vi iväg och handla lite, blev mest mat och skit. Men glömde hårfärg -.-' .
Ikväll blir en lugn kväll asså, får se om jag hänger me fiie och zebbe ett tag, det blir väll som det blir.


TACK TJORVEN!

man tackar och bockar och niger satt alla killar stiger x) nej skojja ba men TACK för hjälpen tjorven (david).
Aja nu sitter man här och halv pluggar lite, funderar på en promenix, men får se vad som händer :o måste byta data snart också. Sitter och är lite små rädd :o gillar inte att vara ensam hemma på kvällen, även om min bror är i dörren brevid så är det läskigt med tanke på att dom "vet vart jag bor".. :|
Aja nu ska jag fortsätta mitt tv tittande :D mina ögon mår perfekt ;)



Förresten, det ringde en läkare hit idag och fråga efter mamma och pappa, men nej dom va inte hemma så jag ba satt och leta efter deras nr och så, sen så ringer mamma efter 10 minuter och ba : Vad gör du?!  jag ba kollar tv, chillar lite, hon : Doktorn ringde om proverna och du får inte äta frukt, soya och absolut inte nötter m.m.   :o värsta ba läskigt visste att jag mådde lite halft dåligt av att käka det men inte att det va så allvarligt :o

"Vad hände?" O.ö

Vet egentligen inte varför jag startar en blogg, antagligen för att jag har mycket att berätta om eller nått, ibland känner jag bara för att skriva av mig.
Idag så va det skola, börja med spanska det va faktiskt helt okej, gillar läraren. Sen blev det Geografi lunch sen slutade vi eftersom våran samhälls lärare va sjuk. Jag går då i 1:an på Arlanda gymnasiet med min barndomsvän Sofie. Våran klass är helt okej, även om det är grupp indelningar och shit. Finns inte så mycket att skriva om mig själv asså.
Nu är jag ensam hemma och tänkte laga nått att käka, brorsan ska in till kusinen som fyller år men själv har jag ingen lust att följa me så stannar hemma faktiskt.
Jag smsade just David och fråga om han ville hjälpla mig me en blogg design kan bara hoppas på att han vill det för själv fattar man verkligen noll x).

Aja nu blir matlagning för mig, :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0